Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g751g2621kcal87.9g544.4g10.5g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g376g544kcal82.6g15.8g11.3g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g188g460kcal33.8g1.1g35.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g451g92kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g7841kcal416.4g1161.4g160.2g14.8g
Valittu annoskoko1809g3921kcal208.2g580.7g80.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna905g1960kcal104.1g290.4g40.1g3.7g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733