Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g834g2912kcal97.6g604.9g11.7g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g417g605kcal91.8g17.5g12.5g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g209g511kcal37.5g1.3g39.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g501g102kcal3g19g1.5g7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6.1kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Basilika, tuore 17g4.5kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g8712kcal462.6g1290.4g177.8g16.6g
Valittu annoskoko2010g4356kcal231.3g645.2g88.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna1005g2178kcal115.7g322.6g44.5g4.2g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733