Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g167g582kcal19.5g121g2.3g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g83g121kcal18.4g3.5g2.5g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g42g102kcal7.5g0.3g7.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, tuore 3.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana804g1742kcal92.6g258.2g35.4g3.4g
Valittu annoskoko402g871kcal46.3g129.1g17.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna201g436kcal23.2g64.6g8.9g0.9g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733