Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g250g873kcal29.2g181.2g3.5g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g125g181kcal27.5g5.2g3.7g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g63g153kcal11.2g0.4g11.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1205g2610kcal138.4g386.6g53g5g
Valittu annoskoko602g1305kcal69.2g193.3g26.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna301g653kcal34.6g96.7g13.3g1.3g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733