Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g334g1165kcal39g242g4.7g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g167g242kcal36.7g7g5g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g83g204kcal15g0.5g15.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Basilika, tuore 6.7g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1608g3485kcal184.8g516.2g71.2g6.6g
Valittu annoskoko804g1742kcal92.4g258.1g35.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna402g871kcal46.2g129.1g17.8g1.7g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733