Kana-paprikapannu

Leikkaa broilerisuikaleet kuutioiksi ja sekoita kuutioiden joukkoon suola, kananmunan valkuainen ja vehnäjauho.

Huuhdo ja paloittele paprika.

Kuumenna öljy pannussa ja lisää broilerikuutiot.

Paista niitä koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat kauniin värisiä.

Nosta palat erilliseen kulhoon ja paista paprikoita pari minuuttia sekoittaen.

Pane sen jälkeen broileri takaisin pannuun.

Sekoita keskenään kastikeaineet: vesi, soija ja vehnäjauho.

Lisää kastike muiden aineiden joukkoon ja kiehauta ruoka.

Avot! Valmista tuli! Hyvää ja helppoa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Latvis89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, naturel (Rainbow), annos 100g75g71kcal15g0g1.3g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.7g3.7kcal0.9g0g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g3.7g13kcal0.4g2.7g0.1g0.1g
Paprika vihreä 20g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 20g6kcal0.2g1g0g0.4g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g2.5g8.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g274kcal34.8g14.6g8.4g2.8g
Valittu annoskoko183g137kcal17.4g7.3g4.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna92g68kcal8.7g3.7g2.1g0.7g
Arvot/100g100g75kcal9.5g4g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377928