Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 401g912kcal76.1g0g68.1g0g
Paprika punainen 501g147kcal4.7g22.5g2g9.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Polar 10% (Valio)100g210kcal32g0g10g0g
Tomaattisose tomaattipyree 30g23kcal1.4g3.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g2744kcal235.2g81.6g162.2g29.2g
Valittu annoskoko1344g1372kcal117.6g40.8g81.1g14.6g
Annoskoko puolitettuna672g686kcal58.8g20.4g40.6g7.3g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051