Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 458g1042kcal87g0g77.8g0g
Paprika punainen 572g168kcal5.4g25.8g2.3g10.9g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g229g47kcal1.4g8.7g0.7g3.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Polar 10% (Valio)115g240kcal36.6g0g11.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 34g26kcal1.5g4.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3072g3136kcal269g93.2g185.2g33.2g
Valittu annoskoko1536g1568kcal134.5g46.6g92.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna768g784kcal67.3g23.3g46.3g8.3g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051