Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 515g1172kcal97.9g0g87.6g0g
Paprika punainen 644g188kcal6.1g29g2.6g12.2g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g258g52kcal1.5g9.8g0.8g3.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Polar 10% (Valio)129g270kcal41.2g0g12.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 39g29kcal1.7g5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g3528kcal302.6g105g208.8g37.4g
Valittu annoskoko1728g1764kcal151.3g52.5g104.4g18.7g
Annoskoko puolitettuna864g882kcal75.7g26.3g52.2g9.4g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051