Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 57g130kcal10.9g0g9.7g0g
Paprika punainen 72g21kcal0.7g3.2g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g29g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Polar 10% (Valio)14g30kcal4.6g0g1.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.3g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g392kcal33.8g11.8g23g4g
Valittu annoskoko192g196kcal16.9g5.9g11.5g2g
Annoskoko puolitettuna96g98kcal8.5g3g5.8g1g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3.1g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051