Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 572g1302kcal108.7g0g97.3g0g
Paprika punainen 715g209kcal6.7g32.2g2.9g13.6g
Sipuli (kuorittu)143g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g286g58kcal1.7g10.9g0.9g4g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Polar 10% (Valio)143g300kcal45.8g0g14.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 43g33kcal1.9g5.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g3920kcal336.2g116.6g231.8g41.6g
Valittu annoskoko1920g1960kcal168.1g58.3g115.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna960g980kcal84.1g29.2g58g10.4g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051