Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Paprika punainen 1000g293kcal9.4g45g4g19g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Polar 10% (Valio)200g420kcal64g0g20g0g
Tomaattisose tomaattipyree 60g46kcal2.7g7.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5368g5480kcal470g162.8g323.6g58.2g
Valittu annoskoko2684g2740kcal235g81.4g161.8g29.1g
Annoskoko puolitettuna1342g1370kcal117.5g40.7g80.9g14.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051