Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 115g260kcal21.7g0g19.5g0g
Paprika punainen 143g42kcal1.3g6.4g0.6g2.7g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g57g12kcal0.3g2.2g0.2g0.8g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Polar 10% (Valio)29g60kcal9.2g0g2.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 8.6g6.5kcal0.4g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g784kcal67.2g23.4g46.6g8.4g
Valittu annoskoko384g392kcal33.6g11.7g23.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna192g196kcal16.8g5.9g11.7g2.1g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051