Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 172g391kcal32.6g0g29.2g0g
Paprika punainen 215g63kcal2g9.7g0.9g4.1g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g86g17kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Valkosipuli 5.2g5.6kcal0.4g0.8g0g0.1g
Polar 10% (Valio)43g90kcal13.7g0g4.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1176kcal100.8g35.2g69.6g12.4g
Valittu annoskoko576g588kcal50.4g17.6g34.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna288g294kcal25.2g8.8g17.4g3.1g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3.1g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051