Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Paprika punainen 250g73kcal2.3g11.2g1g4.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Polar 10% (Valio)50g105kcal16g0g5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 15g11kcal0.7g1.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1342g1370kcal117.4g40.6g80.8g14.4g
Valittu annoskoko671g685kcal58.7g20.3g40.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna336g343kcal29.4g10.2g20.2g3.6g
Arvot/100g100g102kcal8.7g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051