Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 229g521kcal43.5g0g38.9g0g
Paprika punainen 286g84kcal2.7g12.9g1.1g5.4g
Sipuli (kuorittu)57g16kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g115g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Valkosipuli 6.9g7.4kcal0.5g1.1g0g0.1g
Polar 10% (Valio)57g120kcal18.3g0g5.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 17g13kcal0.8g2.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g1568kcal134.4g46.4g92.2g16.6g
Valittu annoskoko768g784kcal67.2g23.2g46.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna384g392kcal33.6g11.6g23.1g4.2g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051