Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 286g651kcal54.4g0g48.6g0g
Paprika punainen 358g105kcal3.4g16.1g1.4g6.8g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g143g29kcal0.9g5.4g0.4g2g
Valkosipuli 8.6g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Polar 10% (Valio)72g150kcal22.9g0g7.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 22g16kcal1g2.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g1960kcal168.4g58.2g115.6g20.8g
Valittu annoskoko960g980kcal84.2g29.1g57.8g10.4g
Annoskoko puolitettuna480g490kcal42.1g14.6g28.9g5.2g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051