Paleo-mutakakku
Erottele valkuaiset keltuaisista.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Vaahdota steviasokeri keltuaisten kanssa.
Sulata voi kattilassa, lisää lopuksi suklaa voin joukkoon, laita levy pois päältä ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.
Anna jäähtyä.
Rouhi hasselpähkinät, sekoita suklaa-voiseokseen.
Sekoita keltuaisvaahtoon ensin suklaa, sen jälkeen 1/3 valkuaisvaahdosta.
Lisää loppu valkuaisvaahto varovasti taikinan sekaan nostelemalla, taikinaan saa jäädä valkoisia laikkuja.
Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Jos haluat kiinteämmän kakun, jätä kakku hetkeksi uunin jälkilämpöön.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa
Dummy