Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paleo-mutakakku

Erottele valkuaiset keltuaisista.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota steviasokeri keltuaisten kanssa.

Sulata voi kattilassa, lisää lopuksi suklaa voin joukkoon, laita levy pois päältä ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Anna jäähtyä.

Rouhi hasselpähkinät, sekoita suklaa-voiseokseen.

Sekoita keltuaisvaahtoon ensin suklaa, sen jälkeen 1/3 valkuaisvaahdosta.

Lisää loppu valkuaisvaahto varovasti taikinan sekaan nostelemalla, taikinaan saa jäädä valkoisia laikkuja.

Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.

Jos haluat kiinteämmän kakun, jätä kakku hetkeksi uunin jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Dummy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g200g1024kcal17.8g58.4g80g11.8g
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g30g120kcal0g29.7g0g0g
Hasselpähkinä 65g419kcal9.2g2.2g39.7g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1334g5261kcal116.2g183g451g46.4g
Valittu annoskoko667g2631kcal58.1g91.5g225.5g23.2g
Annoskoko puolitettuna334g1315kcal29.1g45.8g112.8g11.6g
Arvot/100g100g394kcal8.7g13.7g33.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378363