Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1000g278kcal11.9g40.6g2g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Punajuuri 160g61kcal1.6g11g0.3g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.5g1.5g1.5g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6724g2448kcal194.8g178.6g98.4g59.6g
Valittu annoskoko3362g1224kcal97.4g89.3g49.2g29.8g
Annoskoko puolitettuna1681g612kcal48.7g44.7g24.6g14.9g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374