Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, jonka jälkeen lisätään vehnäjauhot ja leivinjauhe koko ajan sekoittaen.

Sulata voi ja lisää se taikinaan.

Lopuksi maito.

Levitä taikina leivinpaperille tasaiseksi.

Kuori ja paloittele omenat.

Lisää joukkoon kermaviili ja kananmunat.

Levitä sen jälkeen omenaseos taikinan päälle.

Tämän jälkeen voit ripotella kanelin ja sokerin omenien
päälle.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 30-45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Kullervo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 300g377kcal33g0.8g27.1g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.8g3.5g10.2g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Maito,kevyt (valio) 100g150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g265kcal5.3g6.4g24g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g200g116kcal18g10g0.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 450g160kcal0.7g32g0.4g9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g8998kcal187.8g1397.8g278.8g38.6g
Valittu annoskoko2140g4499kcal93.9g698.9g139.4g19.3g
Annoskoko puolitettuna1070g2250kcal47g349.5g69.7g9.7g
Arvot/100g100g210kcal4.4g32.7g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378748