Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 200g66kcal1.3g11.3g0.4g5.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 150g36kcal2.7g3.3g0.5g3.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 100g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]100g330kcal27g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2200g1818kcal110g71.4g113.4g29.2g
Valittu annoskoko1100g909kcal55g35.7g56.7g14.6g
Annoskoko puolitettuna550g455kcal27.5g17.9g28.4g7.3g
Arvot/100g100g83kcal5g3.2g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758