Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g300g300kcal51g3g9g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Paprika keltainen 130g39kcal1.2g6.6g0.3g2.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton50g80kcal4g2g6.5g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g15g121kcal0g0g13.5g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1948g1181kcal117.8g32g63.4g7.4g
Valittu annoskoko974g591kcal58.9g16g31.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna487g295kcal29.5g8g15.9g1.9g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152