Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu145g151kcal11.5g23.7g0.9g3g
Tomaattimurska Eldorado3561g712kcal42.7g124.6g3.6g49.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl107g267kcal12.8g1.6g23.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)1602g433kcal20.8g76.9g3.2g27.2g
Rypsiöljy rainbow134g1202kcal0g0g133.5g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)4451g10171kcal845.7g0g756.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25871kcal1867g453.6g1842.8g160.4g
Valittu annoskoko10000g12936kcal933.5g226.8g921.4g80.2g
Annoskoko puolitettuna5000g6468kcal466.8g113.4g460.7g40.1g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940