Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu33g34kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Tomaattimurska Eldorado800g160kcal9.6g28g0.8g11.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl24g60kcal2.9g0.4g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Rypsiöljy rainbow30g270kcal0g0g30g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1000g2284kcal189.9g0g170g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4492g5811kcal419.4g102g414g36g
Valittu annoskoko2246g2905kcal209.7g51g207g18g
Annoskoko puolitettuna1123g1453kcal104.9g25.5g103.5g9g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940