Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu41g42kcal3.2g6.6g0.2g0.9g
Tomaattimurska Eldorado1000g200kcal12g35g1g14g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.4g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Rypsiöljy rainbow38g337kcal0g0g37.5g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1250g2856kcal237.4g0g212.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5615g7263kcal524g127.2g517.2g45g
Valittu annoskoko2808g3632kcal262g63.6g258.6g22.5g
Annoskoko puolitettuna1404g1816kcal131g31.8g129.3g11.3g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940