Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu49g51kcal3.9g8g0.3g1g
Tomaattimurska Eldorado1200g240kcal14.4g42g1.2g16.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl36g90kcal4.3g0.5g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Rypsiöljy rainbow45g405kcal0g0g45g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1500g3427kcal284.9g0g254.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6738g8716kcal629g152.8g620.8g54g
Valittu annoskoko3369g4358kcal314.5g76.4g310.4g27g
Annoskoko puolitettuna1685g2179kcal157.3g38.2g155.2g13.5g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940