Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu65g68kcal5.1g10.6g0.4g1.4g
Tomaattimurska Eldorado1600g320kcal19.2g56g1.6g22.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl48g120kcal5.8g0.7g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Rypsiöljy rainbow60g540kcal0g0g60g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2000g4569kcal379.9g0g339.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8984g11621kcal838.8g203.8g827.8g72g
Valittu annoskoko4492g5811kcal419.4g101.9g413.9g36g
Annoskoko puolitettuna2246g2905kcal209.7g51g207g18g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940