Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu65g68kcal5.2g10.6g0.4g1.4g
Tomaattimurska Eldorado1600g320kcal19.2g56g1.6g22.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl48g120kcal5.8g0.7g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Rypsiöljy rainbow60g540kcal0g0g60g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2000g4570kcal380g0g340g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8986g11624kcal839.2g203.8g828g72g
Valittu annoskoko4493g5812kcal419.6g101.9g414g36g
Annoskoko puolitettuna2247g2906kcal209.8g51g207g18g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940