Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu82g85kcal6.4g13.3g0.5g1.7g
Tomaattimurska Eldorado2000g400kcal24g70g2g28g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Rypsiöljy rainbow75g675kcal0g0g75g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2499g5711kcal474.9g0g424.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11230g14527kcal1048.4g254.8g1034.8g90.2g
Valittu annoskoko5615g7263kcal524.2g127.4g517.4g45.1g
Annoskoko puolitettuna2808g3632kcal262.1g63.7g258.7g22.6g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940