Hiivaton puustikakku
6,5dl jauhoja
3rkl sokeria
1,25tl leivinjauhetta
0,5tl ruokasoodaa
0,75 tl suolaa
3dl piimää
6rkl oivariini juokseva
Täyte:
5rkl oivariini juokseva
3rkl sokeri
2rkl kaneli
Kuorrutus:
2dl tomusokeria
2rkl vettä
Sekoita kuivat aineet, jonka jälkeen lisää rasva ja piimä.
Sekoita nopeasti.
Jauhota alusta reippaasti, jauhota myös taikina ja kädet.
Vaivaa kunnes käsiteltävää.
Kauli suorakulmioksi (~1cm paksu).
Lisää täyte (ensin oivariini, sitten ripotellaan sokeri ja kaneli).
Rullaa levy ja leikkaa rullasta n. 5cm paloja, aseta ne vuokaan vierekkäin, leikkauspinta ylöspäin (kuten bostonkakku).
Uunissa 220c ~20min.
Sekoita kuorrutus ja valuta lämpimien pullien/kakun päälle.
Nauti!!
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa
Missmau