Kesäkurpitsa-suklaakakku
6 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl kaakaojauhoja
4 dl sokeria
2 dl kasviöljyä
5 dl raastettua kesäkurpitsaa (noin 2 keskikokoista)
2 dl rouhittua hasselpähkinää
2 1/2 tl ruokasoodaa
1 1/2 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilja-aromia tai vaniljasokeria
2 dl maitoa tai piimää
2 rkl perunajauhoja
1.Voitele ja jauhota kakkuvuoka.
Sekoita kaikki aineet puuhaarukalla isossa kulhossa.
Taikina on melko paksua.
2.Nostele taikina kakkuvuokaan ja paista kypsäksi 180-asteisessa uunissa 40-45 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa
Mamiusmaus