Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Keräkaali, 100g1500g360kcal18g51g3g31.5g
Fondue, puolet paketista 220 g50g110kcal10g5g8.5g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g100g324kcal13.8g60.1g3.1g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3015kcal246.4g242.8g109.6g87.6g
Valittu annoskoko2160g1507kcal123.2g121.4g54.8g43.8g
Annoskoko puolitettuna1080g754kcal61.6g60.7g27.4g21.9g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116