Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow180g639kcal12.6g144g1.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1500g690kcal48g72g22.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g200g576kcal13.4g120.8g3.4g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4290g3962kcal161.4g674g65.4g31.8g
Valittu annoskoko2145g1981kcal80.7g337g32.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna1073g990kcal40.4g168.5g16.4g8g
Arvot/100g100g92kcal3.8g15.7g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157