Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kahden kaalin pastakastike

Ainekset

2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
800 g kaalia hienonnettuna esim.

savoijinkaalia ja lehtikaalia
½ sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
3 dl kasvislientä
3 dl kolmen juuston kermaa
100 g rouhittuja ja paahdettuja hasselpähkinöitä
400 g spaghettia
tarjolle lisäksi parmesaania

Valmistusohjeet

Pilko sipulit ja valkosipulit.

Kuullota niitä korkeareunaisessa
kasarissa noin 10 minuuttia.

Lisää hienonnetut kaalit.

Jos
käytät lehtikaalia, ruodi se ensin ennen hienontamista.

Anna kaalien hautua kasarissa kannen alla miedolla lämmöllä noin 25 min. Lisää sitruunamehu, suolaa ja pippuria.

Sekoita hyvin.

Lisää loput aineet ja hauduta vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoile keitetyn pastan ja parmesaanijuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Lehtikaali 300g119kcal10.3g12.2g1.8g6g
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Kasvisliemivalmiste, Kania (1 kuutio/5dl vettä) Kypsennetty (Valmistuttaja lidl), annos 250g300g18kcal0.6g1.2g1.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g300g360kcal10.2g10.8g30g0g
Hasselpähkinä 100g644kcal14.1g3.4g61g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g3191kcal91.6g115g251g74.6g
Valittu annoskoko1760g1596kcal45.8g57.5g125.5g37.3g
Annoskoko puolitettuna880g798kcal22.9g28.8g62.8g18.7g
Arvot/100g100g91kcal2.6g3.3g7.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380400