Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanakeitto

Keitä kuoritut perunat ja porkkanat sekä valkosipuli suolatussa vedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää maitoa ja vettä sopivasti.

Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Lisää varovasti rakuunaa ja muskottipähkinää makusi mukaan, ne ovat vahvoja mausteita!
Lisää pussillinen herneitä ja kiehauta.

Tarjoile raejuuston ja murennetun näkkileivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss200g106kcal11.4g10.6g1g6.2g
Arkirae (Valio), annos 100g100g70kcal12g3.5g1g0g
Näkkileipä, Vaasan maukas23g71kcal2.3g14.3g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3082g1498kcal80g203.8g31.4g42.2g
Valittu annoskoko1541g749kcal40g101.9g15.7g21.1g
Annoskoko puolitettuna771g375kcal20g51g7.9g10.6g
Arvot/100g100g49kcal2.6g6.6g1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381369