Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 115g379kcal12.2g70.1g2.5g11.4g
Mustikka metsä- 210g92kcal1g13.4g1.3g6.9g
Sokeri 60g241kcal0g59.4g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g1425kcal26.4g285.8g7.6g36.6g
Valittu annoskoko1085g712kcal13.2g142.9g3.8g18.3g
Annoskoko puolitettuna543g356kcal6.6g71.5g1.9g9.2g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729