Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6448g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 1064g3489kcal112.3g645.7g23.4g105.3g
Mustikka metsä- 1934g852kcal9.7g123.8g11.6g63.8g
Sokeri 548g2225kcal0g547.5g0g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13129kcal244g2634g70g338.2g
Valittu annoskoko10000g6565kcal122g1317g35g169.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3282kcal61g658.5g17.5g84.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729