Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi899g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 148g487kcal15.7g90.1g3.3g14.7g
Mustikka metsä- 270g119kcal1.3g17.3g1.6g8.9g
Sokeri 77g310kcal0g76.4g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g1831kcal34g367.6g9.8g47.2g
Valittu annoskoko1395g916kcal17g183.8g4.9g23.6g
Annoskoko puolitettuna698g458kcal8.5g91.9g2.5g11.8g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729