Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 17g54kcal1.7g10g0.4g1.6g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.1g1.9g0.2g1g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g204kcal3.6g40.8g1.2g5.2g
Valittu annoskoko155g102kcal1.8g20.4g0.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal0.9g10.2g0.3g1.3g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729