Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 231g757kcal24.4g140.1g5.1g22.9g
Mustikka metsä- 420g185kcal2.1g26.9g2.5g13.9g
Sokeri 119g483kcal0g118.8g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g2849kcal53g571.6g15.2g73.6g
Valittu annoskoko2170g1425kcal26.5g285.8g7.6g36.8g
Annoskoko puolitettuna1085g712kcal13.3g142.9g3.8g18.4g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729