Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1599g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 264g865kcal27.9g160.1g5.8g26.1g
Mustikka metsä- 480g211kcal2.4g30.7g2.9g15.8g
Sokeri 136g552kcal0g135.8g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g3256kcal60.6g653.2g17.4g83.8g
Valittu annoskoko2480g1628kcal30.3g326.6g8.7g41.9g
Annoskoko puolitettuna1240g814kcal15.2g163.3g4.4g21g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729