Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1799g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 297g973kcal31.3g180.2g6.5g29.4g
Mustikka metsä- 540g238kcal2.7g34.5g3.2g17.8g
Sokeri 153g621kcal0g152.7g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g3663kcal68g734.8g19.4g94.4g
Valittu annoskoko2790g1832kcal34g367.4g9.7g47.2g
Annoskoko puolitettuna1395g916kcal17g183.7g4.9g23.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729