Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 33g108kcal3.5g20g0.7g3.3g
Mustikka metsä- 60g26kcal0.3g3.8g0.4g2g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana620g407kcal7.6g81.6g2.2g10.6g
Valittu annoskoko310g204kcal3.8g40.8g1.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna155g102kcal1.9g20.4g0.6g2.7g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729