Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 330g1081kcal34.8g200.2g7.3g32.6g
Mustikka metsä- 600g264kcal3g38.4g3.6g19.8g
Sokeri 170g690kcal0g169.7g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g4070kcal75.6g816.6g21.8g104.8g
Valittu annoskoko3100g2035kcal37.8g408.3g10.9g52.4g
Annoskoko puolitettuna1550g1018kcal18.9g204.2g5.5g26.2g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729