Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2798g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 462g1514kcal48.8g280.3g10.2g45.7g
Mustikka metsä- 840g370kcal4.2g53.7g5g27.7g
Sokeri 238g965kcal0g237.6g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g5698kcal106g1143.2g30.4g146.8g
Valittu annoskoko4340g2849kcal53g571.6g15.2g73.4g
Annoskoko puolitettuna2170g1425kcal26.5g285.8g7.6g36.7g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729