Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 50g162kcal5.2g30g1.1g4.9g
Mustikka metsä- 90g40kcal0.4g5.8g0.5g3g
Sokeri 26g103kcal0g25.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g610kcal11.2g122.6g3.2g15.8g
Valittu annoskoko465g305kcal5.6g61.3g1.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna233g153kcal2.8g30.7g0.8g4g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729