Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3198g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 528g1730kcal55.7g320.3g11.6g52.2g
Mustikka metsä- 959g422kcal4.8g61.4g5.8g31.7g
Sokeri 272g1103kcal0g271.6g0g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g6512kcal121g1306.6g34.8g167.8g
Valittu annoskoko4960g3256kcal60.5g653.3g17.4g83.9g
Annoskoko puolitettuna2480g1628kcal30.3g326.7g8.7g42g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729