Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3598g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 594g1947kcal62.7g360.3g13.1g58.8g
Mustikka metsä- 1079g475kcal5.4g69.1g6.5g35.6g
Sokeri 306g1241kcal0g305.5g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11160g7326kcal136.2g1469.8g39.2g188.8g
Valittu annoskoko5580g3663kcal68.1g734.9g19.6g94.4g
Annoskoko puolitettuna2790g1832kcal34.1g367.5g9.8g47.2g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729