Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3997g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 660g2163kcal69.7g400.4g14.5g65.3g
Mustikka metsä- 1199g528kcal6g76.8g7.2g39.6g
Sokeri 340g1379kcal0g339.4g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g8140kcal151.4g1633.2g43.4g209.8g
Valittu annoskoko6200g4070kcal75.7g816.6g21.7g104.9g
Annoskoko puolitettuna3100g2035kcal37.9g408.3g10.9g52.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729