Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 660g2164kcal69.7g400.6g14.5g65.3g
Mustikka metsä- 1200g528kcal6g76.8g7.2g39.6g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12408g8145kcal151.4g1634.2g43.4g209.8g
Valittu annoskoko6204g4073kcal75.7g817.1g21.7g104.9g
Annoskoko puolitettuna3102g2036kcal37.9g408.6g10.9g52.5g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729